zaterdag 01 oktober 2016

Sahar Jahish

Auteur vanaf Dinsdag 13 januari 2009

Omschrijving

Sahar Jahish is freelance journaliste van Afghaanse origine. Op haar vijfde verliet ze met haar vader, moeder en broers haar vaderland vanwege haar vaders werk.
Na een aantal jaren in China, Noord-Korea en Kazachstan gewoond te hebben, belande ze op haar negende in Nederland waar haar interesse voor journalistiek groeide. Zij studeerde aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg. Regelmatig keert Sahar terug naar haar vaderland voor journalistieke producties voor zowel audiovisuele media als voor de geschreven pers. Zij werkt voor o.a. Radio Nederland Wereldomroep, Bn/De Stem, Nieuwwij.nl en ex Ponto Magazine.

• Recente artikelen

 Facebook
 Twitter
Volg ons op Facebook en Twitter.

Media4US

De website Wereldjournalisten / Perspectieven maakt onderdeel uit van het project Media4us, dat etnisch culturele groepen een podium biedt voor hún visie op integratie en participatie in het land waar ze verblijven: België ,Duitsland, Groot Brittannië, Hongarije, Italië, Tsjechië , Nederland, Zweden . Ook wordt samengewerkt met organisaties in de Verenigde Staten. Media4us wordt mede mogelijk gemaakt door het European Integration Fund.
EIF